HIMNA NA ENFILDU: Odaje se počast novom kralju pred derbi Premijer lige!

Autor:

Sport

05.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači i sudije će uz himnu odati počast Čarlsu III, novom kralju.

HIMNA NA ENFILDU: Odaje se počast novom kralju pred derbi Premijer lige!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Liverpul saopštio je danas da će uoči meča 35. kola Premijer lige protiv Brentforda na Enfildu biti intonirana himna "Bože čuvaj kralja" uprkos tome što neki navijači o tome imaju "čvrste stavove", prenosi Skaj sports.

Liverpul je naveo da se priključio ostalim klubovima iz Premijer lige na čijim će stadionima uoči utakmica biti intonirana himna, povodom sutrašnjeg krunisanja britanskog kralja Čarlsa Trećeg. Utakmica između Liverpula i Brentforda biće odigrana sutra od 18.30 sati.

 - Pre početka utakmice, uvažavajući zahtev Premijer lige da se obeleži krunisanje, igrači i sudije okupiće se na centru terena kada bude intonirana himna. To je naravno lični izbor kako će oni koji budu bili na Enfildu obeležiti ovu priliku i znamo da neki navijači imaju čvrst stav o tome -  navodi se u saopštenju Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading