TUGA NA PIRINEJIMA! Preminuo bivši trener Reala i La Korunje! Miroslav Đukić NEUTEŠAN! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.05.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavio se radom u španskim klubovima, gde je ostavio neizbrisiv trag.

TUGA NA PIRINEJIMA! Preminuo bivši trener Reala i La Korunje! Miroslav Đukić NEUTEŠAN! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

Proslavljeni šef stručnog štaba Deportiva iz la Korunje i madridskog Reala Arsenio Iglesijas preminuo je u 92. godini života.

- Odlazi jedan od velikih trenera naše zemlje, trener koji je ispisao istoriju i oblikovao Superdepor, jedan od onih timova koji će se uvek pamtiti i koji su obeležili jednu eru - prenosi "Marka".

Tim povodom oglasio se i bivši trener Partizana Miroslav Đukić, koji nije krio tugu zbog smrti svog nekadašnjeg učitelja.

- Ovo je izuzetno tužna vest za sve sportiste i za ceo svet fudbala. On je bio jedan od ključnih delova Superdepora - rekao je Miroslav Đukić za Radio "Marka".

Arsenio Iglesijas je karijeru počeo 1970. godine i te sezone odmah odveo Deportivo u Prvu ligu.

Posle toga je četiri sezone sedeo na klupi Herkulesa, kao i Saragosu, pre nego što se vratio u Deportivo da proslavi svoj najsjajniji period.

Njegovi uspesi u galicijskom klubu doveli su ga do trenera Real iz Madrida 1996. godine, kada je zamenio Horhea Valdana tokom sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading