TOTALNA DOMINACIJA: Krajinović DEMOLIRAO rivala i prošao u polufinale!

Autor:

Sport

05.05.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan rezultat srpskog tenisera.

TOTALNA DOMINACIJA: Krajinović DEMOLIRAO rivala i prošao u polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Filip Krajinović se plasirao u polufinale Čelendžera u Pragu, pošto je sa 2:0 (6:1, 6:2) savladao svog rivala Australijnca Dominika Kepfera.

Austrijski igrač je zapretio u prvom gemu, kada je stigao do dve brejk lopte, ali ih nije iskoristio i od tog trenutka je na terenu postojao samo jedan igrač. Već u narednom gemu Filip oduzima servis rivalu, a do kraja seta mu je to pošlo za rukom još jednom, pa je sa ubedljivih 6:1 stigao do prvog seta.

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Filip Krajinović

Sličan scenario je viđen i u nastavku. Naš igrač je dva puta uzeo servis rivalu, stigao do 4:0 i tu je bio kraj svih nadanja Kepfera. Uspeo je da do kraja osvoji dva utešna gema, ali ništa više od toga, pa je Krajinović izborio mesto među četiri najbolja tenisera u prestonici Češke.

Tamo ga čeka mlad rival, pošto će se u četvrtfinalu sastati domaći teniser Dalibor Švrćina, odnosno Švajcarac Dominik Striker, obojica rođeni 2002. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading