MUŽU STAVILA 10 APAURINA U KAFU: Htela da ubije 20 godina starijeg supruga?

Autor:

Svet

13.12.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena (43) iz Metkovića nalazi se u pritvoru nakon što je, kako se sumnja, svom 20 godina starijem suprugu ubacila lekove u kafu sa namerom da ga ubije.

MUŽU STAVILA 10 APAURINA U KAFU: Htela da ubije 20 godina starijeg supruga?

Foto: Pixabay

Kako prenosi 24sata, osumnjičena je suprugu (64) u šolju sa kafom ubacila 10 tableta leka Apaurin od 10 miligrama. Sve se dogodilo u subotu, 10. decembra, oko 9 sati, u porodičnom stanu u Metkoviću.

Ne znajući šta se nalazi u šoljici, 64-godišnjak je popio napitak nakon čega mu je, usled delovanja leka, pozlilo pa je zatražio lekarsku pomoć.

Muškarac je, kako prenosi 24sata, osećao slabost i prvu je pomoć je potražio u Metkoviću nakon čega je hitno prebačen u dubrovačku opštu bolnicu gde su mu ispumpali želudac.

Nakon ukazane lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje.

Kako su saopštili iz PU dubrovačko-neretvanske, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 43-godišnjakinja počinila krivično delo ubistva u pokušaju.

Policija je i ranije nekoliko puta intervenisala u ovoj porodici zbog psihičkog i verbalnog nasilja, odnosno glasnih svađa, ali nikada nije eskaliralo u fizički sukob. Tako među supružnicima nije zabeleženo nasilje, kao ni nasilje prema deci.

Žena je u ponedeljak uveče uz krivičnu prijavu predana pritvorskom nadzorniku, a danas je dovedena kod istražnog sudije, nakon čega joj je određen jednomesečni pritvor, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading