OTKRIVAMO: Evo ko je zanosna Rumunka koja je LUDA za Osmanom Bukarijem, njeni Instagram postovi SVE govore! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

13.12.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju ko je ona.

OTKRIVAMO: Evo ko je zanosna Rumunka koja je LUDA za Osmanom Bukarijem, njeni Instagram postovi SVE govore! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Osman Bukari

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari u utorak 13. decembra proslavio je 24. rođendan.

Reprezentativac Gane je jednu od prvih čestitka dobio od zanosne Loret Nogo, koja je fudbalski agent i vlasnica jedne poznate agencije.

- Znala sam da će doći pravi trenutak da okačim svoju omiljenu fotografiju. Danas nije reč o fudbalu, već samo o tebi. Ovo je tvoj specijalan dan i zato idi slavi i uživaj maksimalno u njemu. Želim ti specijalan rođendan, kao što si i ti specijalan Osmane. PS: Na terenu već znaš šta ti želim, ostani zdrav i imaj što više dobrih mečeva i postignutih golova - napisala je Rumunka francuskog porekla na svom Instagram profilu.

Gledajući njen Instagram profil može se videti veliki broj objava koje su posvećene Osmanu Bukariju, ofanzivcu crveno-belih.

Ona je u kratkoj izjavi za naš portal rekla da mnogo voli Beograd, te da se nada da će uskoro reprezentovati i nekog fudbalera iz Mozzart Superlige Srbije.

- Zaljubljena sam u Beograd. Nemam još uvek saradnju ni sa jednim klubom iz Srbije. Prethodnog leta sam po prvi put bila u Beogradu. Došla sam da se upoznam sa prvenstvom i timovima, kako bih videla da li sa njima mogu da napravim neku saradnju tokom transfer perioda - rekla nam je zanosna Loret.

Nije poznato da li su Loret i Bukari u vezi, ali je jasno da su veoma bliski, imajući u vidu njene postove na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading