POKUŠAO DA NAPAKOSTI KOMŠIJI, PA POGINUO? Surčinci tvrde: A. M. bio pijan, hteo da iseče kočnice na autu? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

10.12.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji tragedije u Surčinu u kojoj je jedan čovek poginuo.

A.M. je pokušao da ubije drugog čoveka, a na kraju je on nastradao, ovako za Republiku navodi komšija iz Surčina kojeg je poklopilo vozilo Citroen C5 dok je pokušavao da iseče crevo od kočnice. 

Iako je prema prvim navodima muškarac poginuo dok je menjao gumu, druga verzija priče, koju nam je ispričao jedan od komšija, je potpuno drugačija.

- U gluvo doba noći je ušao ispod auta i nožem pokušao da iseče kočnice, ali je greškom isekao hidrauliku i vozilo je automatski palo na njega i poklopilo ga. Očigledno je imao nameru da ubije komšiju, ali mu nije pošlo za rukom i on je na licu mesta nastradao - navodi meštanin Surčina i dodaje da je najverovatnije A.M. bio pijan.

- Ulje za hidrauliku je iscurelo, a policija je oko tri sata osim sečiva pronašla i šrafciger koji se nalazio u njegovom džepu. Ne znam zašto bi to uradio, koliko znam, oni nisu bili ni u kakvom sukobu, jedino što mi pada na pamet je da je bio pijan - dodao je meštatin.

Kako saznajemo, posle nesreće, na lice mesta sinoć su došla braća nastradalog.

- Bili su šokirani i utučeni. Pitali su se zašto je to uradio i govorili 'nama jeste žao, ali nam nije jasno zašto je to uradio' - ističe sugrađanin i dodaje da za A.M. ima samo reči hvale.

- Iza sebe je ostavio ženu i decu, bio je dobar čovek, ne znam da se ikome zamerao - dodao je.

A.M. je radio kao prodavac voća i povrća na pijaci.

Ispred kuće poginulog zatekli smo mnogobrojnu rodbinu i prijatelje, koji su nas zamolili da odemo jer nisu u stanju da komentarišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading