EPILOG SARAJEVSKOG HORORA: Devojčicama koje su ZADAVILE baku produžen pritvor

Autor:

Svet

21.11.2022

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opštinskom sudu u Sarajevu Tužilaštvo Kantona Sarajevo uputilo je predlog za produženje pritvora za troje maloletnika osumnjičenih za ubistvo 74-godišnje S. S. u njenoj kući u naselju Mahmutovac.

EPILOG SARAJEVSKOG HORORA: Devojčicama koje su ZADAVILE baku produžen pritvor

Foto: Tanjug/AP

Policija BiH

Pre mesec dana pritvor je određen za unuku ubijene i njenu prijateljicu (14 i 15 godina) kao i za 16-godišnjaka koji se tereti za krivično delo saučesništvo u ubistvu nakon izvršenog krivičnog dela.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Policija BiH

Troje maloletnika je u pritvorskoj jedinici KPZ-a Orašje, a prema predlogu, traži se produženje za naredni mesec, potvrđeno je za portal Avaz.

Podsetimo, ubistvo se desilo 22. oktobra. Navodno su devojčice zajedno konzumirale alkohol, a starici je zasmetalo što joj je unuka dovela prijateljicu kojoj je Sud zabranio da se viđa s njenom unukom.

Došlo je do svađe, nakon čega je izvršen zločin. Jedna je staricu držala za noge dok ju je druga davila. Nakon toga sve su počistile i namestile da bi izgledalo kao da je starica umrla prirodnom smrću.

Međutim, obdukcija je pokazala da se radi o ubistvu.

Dečak koji je bio na licu mesta, kako prenose tamošnji mediji, tada je negirao da je učestvovao u zločinu.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading