BUFON NAVIJA PROTIV SRBIJE U KATARU: Ne, nije Brazil - Italijan OTKRIO koju reprezentaciju BODRI KAO LUD godinama!

Autor:

Sport

21.11.2022

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže sa Apenina ima svog favorita - oduvek ih je favorizovao.

BUFON NAVIJA PROTIV SRBIJE U KATARU: Ne, nije Brazil - Italijan OTKRIO koju reprezentaciju BODRI KAO LUD godinama!

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon

Proslavljeni golman reprezentacije Italije Đanluiđi Bufon izjavio je da na Svetskom prvenstvu u Kataru navija za selekciju Kameruna.

DEŠAVANJA SA MUNDIJALA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Kamerunci su Bufona fascinirali nastupum na SP u Španiji, kada su ostali neporaženi, a on će ih bodriti protiv Švajcarske i Brazila, kao i Srbije narednog ponedeljka.

Kamerun je uvek bio moja druga ekipa. U srcu su mi još od SP 1982. u Španiji, pošto Kamerun tada nije izgubio nijedan meč, ali nije uspeo da se plasira u drugu fazu. U Italiji 1990. sam kao lud navijao za njih. Imali su fudbalere kao što je Tomas N'kono,

zbog koga sam i odlučio da postanem golman. Za Kamerun su tada igrali Rodže Mila, Fransoa Omam-Bijik, oni su bili moji heroji. Znam napamet reprezentaciju Kameruna iz 1990. godine - objasnio je popularni Điđi.

 

 

Podsetimo da Italija drugi put uzastopno nije uspela da se plasira na prvenstvo sveta, dok će Bufonovi miljenici na teren u četvrtak od 11 časova, kada će odmeriti snage sa "Sajdžijama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading