MISTERIJA SMRTI HRVATA U NEMAČKOJ: Vodio dvostruki život, policija nudi OGROMAN novac za pomoć u istrazi!

Autor:

Svet

14.11.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Minhenu traži svedoke i sve druge koji imaju korisne informacije o ubistvu 49-godišnjeg Hrvata Kristiana Krambergera.

MISTERIJA SMRTI HRVATA U NEMAČKOJ: Vodio dvostruki život, policija nudi OGROMAN novac za pomoć u istrazi!

Foto: Policija Minhen

Kramberger je pronađen mrtav u svom stanu 5. novembra 2021, a naknadnom kriminalističkom istragom i forenzičkim istraživanjem otkriveno je kako je Kramberger ubijen, piše Fenix.

Iako je prošlo godinu dana od ubistva, nemačka policija još nema nikakvih tragova o počiniocu ili počiniocima. Stoga je objavila fotografiju ubijenog i povećala nagradu za pomoć u istrazi na iznos od 10.000 evra. Takođe, ostavila je broj telefona na koji svedoci mogu javiti sve važne informacije.

Žrtva vodila dvostruki život

- Kristian Kramberger planirao je prigodno slavlje povodom svog 50. rođendana, a očekivao je i goste iz Hrvatske. Nakon što nekoliko dana nije mogla doći do oca, ćerka Kristiana Krambergera je pozvala policiju koja je ušla u stan i na podu zatekla njegovo telo - stoji u policijskom saopštenju.

- Svuda je bilo krvi. Naknadnim uviđajem kriminalističke policije na mestu zločina, osim vidljivih tragova nasilja, utvrđeno je kako je u stanu ubijenog muškarca još nekoliko dana ranije neko bio - dodaju iz policije.

Iz policije navode da je istragu preuzelo Odeljenje za ubistva.

- Istražitelji su saznali da je Kristian Kramberger vodio dvostruki život. Službeno se vodio kao nezaposlen, a zapravo je zarađivao ilegalnim poslovima, najčešće je ilegalno trgovao lekovima na recept. Kristiana Krambergera svedok je poslednji put video živog 20. oktobra 2021. (sreda) - navode iz policije.

Iz stana ništa nije ukradeno

Portparol policije, rekao je da su tokom istrage utvrdili da se Kramberger pre smrti redono družio s pripadnicima nižih društvenih slojeva.

- Ti ljudi su takođe posećivali 49-godišnjaka u njegovom stanu, što objašnjava mnogo različitih DNK i otisaka prstiju koje su forenzičari pronašli na mestu zločina - rekao je portparol Kastro Telez.

Iz policije poručuju kako je jednosobni stan žrtve bio uredan i da očito nisu ukradene nikakve dragocenosti. Uprkos intenzivnoj istrazi, još uvek nije identifikovan ni jedan osumnjičeni.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading