ISPRAZNIO MU SE TELEFON, A NIJE IMAO UTIČNICU U BLIZINI: Zato je iskoristio KROMPIR! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

14.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujemo da niste ni pomislili da je ovako nešto moguće.

ISPRAZNIO MU SE TELEFON, A NIJE IMAO UTIČNICU U BLIZINI: Zato je iskoristio KROMPIR! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Sve nas namuči kada nam se isprazni telefon, a pored sebe nemamo utičnicu. Srećom sada postoje eksterne baterije koje možete da ponesete sa sobom kako bi vam telefon služio u svakom momentu. Nećete verovati, ali jedan muškarac na Instagramu podelio je video u kom pokazuje svoju alternativu. Naime, on je nakon što mu se ispraznio telefon marke Ajfon iskoristio dva krompira i jednu kovanicu, a rezultati su bili zapanjujući. Evo o čemu se radi:

Naime on je stavio kovanicu, odnosno probušio je njom dva kromira i stavio je kovanicu između povrća. Zatim je adapter od punjača za telefon stavio u krompir takođe. Nakon toga obaveštenje na telefonu mu je pokazalo da se telefon puni.

Evo kako je on to uradio:

 

 

Takođe, društvenim mrežama kružio je video gde je jedna osoba krompir prelila koka kolom, a zatim je u tako poliven krompir ubacila adapter od punjača. Rezultati su bili isti.

Napomena: Ako bilo šta od ovoga pokušate dobro razmislite da li će to na neki način da vam ošteti opremu. Neki trikovi koji kruže društvenim mrežama, možda su trikovi i nešto što niko nije očekivao, ali nekada mogu biti štetni.

Da podsetimo, krompir je izuzetna namirnica pogodna za zdravlje, sadrži mnogo vitamina i hranjivih supstanci, mnogo razloga ukazuju da ovo povrće nije za izbegavanje, ako se priprema na pravi način. Dobar je za probavu i ne sadrži gluten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading