KRALJICA NEKRETNINA! Neda Ukraden u kvadratima ima preko četiri miliona evra, a evo šta sve poseduje u Zagrebu!

Autor:

Zabava

21.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden približila se Goranu Bregoviću po brojku nekretnina koje poseduje

KRALJICA NEKRETNINA! Neda Ukraden u kvadratima ima preko četiri miliona evra, a evo šta sve poseduje u Zagrebu!

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden

Iako je mnogo imovine izgubila tokom rata u Bosni, Neda Ukraden stameno se obezbedila u godinama koje su usledile, pa je tako pre nekoliko godina kupila stan u Zagrebu. U pitanju je nekretnina u novogradnji od 75 kvadrata.

Osim toga, pevačica je navodno kupila i dve garaže u zgradi, od po 18 kvadrata. Stan je trosoban i nalazi se na osmom spratu. U njemu su dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, izdvojen WC, kuhinja i terasa površine oko pet kvadrata. Prema pisanju hrvatskog portala "Imperijal", za ovu nekretninu Neda Ukraden je izdvojila 117.000 evra.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Neda Ukraden na promociji svoje knjige

Inače, Neda odranije poseduje dva stana u naselju Golf na Banovom brdu, čija je površina oko 200 kvadrata. Prema tržišnim cenama, vrednost ovih nekretnina je oko 300.000 evra. Pre dve godine kupila je i elitni stan u naselju Beograd na vodi, koji se vodi na ime njene ćerke Jelene Bilbije. Navodno, prema pisanju medija, taj stan je plaćen oko 400.000 evra.

Neda je vlasnica i vile od 150 kvadrata u Lepetanima u Boki Kotorskoj, koja prema procenama vredi oko milion i po evra, a pre nekoliko godina izgradila je zgradu s nekoliko apartmana u istom mestu, čija je vrednost oko dva miliona evra.

- Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega - rekla je Neda svojevremeno.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Neda Ukraden u "Ami Dži šou"

Ove godine pevačica je renovirala srušenu kuću u Imotskom, gde je izgradila i bazen u dvorištu. S obzirom na to da se ova nekretnina nalazi na 30 minuta od obale mora, njena vrednost je oko 200.000 evra.

Kad se sve sabere, pevačica u nekretninama ima više od 4.500.000 evra, čime se približila svom kolegi Goranu Bregoviću, koji i dalje drži prvo mesto po broju stanova i vila, čiji je vlasnik u nekoliko država u regionu.

Imala bi i više! U ratu joj sve srušeno

Pored kuće u Imotskom, koja je srušena 1992. tako što je minirana, Neda je ostala i bez dva stana u Sarajevu, trosobnog u naselju Ciglane i dvosobnog na Ilidži, koji su bili izuzetno vredni, kao i dva lokala u centru grada. Ona je to kasnije uspela da proda, ali po bagatelnoj ceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Džonko

22.11.2022 17:05

Jedna od prvih sponzoruša u SFRJ...