OBJAVLJENE POTRESNE UMRLICE! Porodice žrtava sa Cetinja se oprostili od najvoljenijih!

Autor:

Svet

13.08.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodice žrtava masakra na Cetinju objavile su umrlice svojih najbližih na sajtu pogrebnog preduzeća.

OBJAVLJENE POTRESNE UMRLICE! Porodice žrtava sa Cetinja se oprostili od najvoljenijih!

Foto: printscreen

Masakr na Cetinju koji je počinio Vuk Borilović i u kome je stradalo 11 osoba centralna je tema u Crnoj Gori i tamošnjim medijima, ali i na celom Balkanu.

Porodica ubijenog Milana Mitrovića objavila je čitulju na sajtu pogrebnog preduzeća na Cetinju.

- Tužnim srcem javljamo da je tragično izgubio život naš voljeni Milan Draganov Mitrović. Saučešće primamo u gradskoj kapeli na Cetinju, dana 13.08. od 14 do 17 časova i dana 14.08. od 12 do 16 časova, kada će se obaviti sahrana, na Novom groblju na Cetinju navodi se u tekstu čitulje dok u potpisu stoji:

- Ožalošćena porodica: supruga SABINA, ćerka ĐINA, brat RATKO, snaha SNEŽANA, sinovac ALEKSANDAR, sinovična ANA, tetke MARIJA i MARTA sa porodicama i ostala mnogobrojna rodbina MITROVIĆ - navodi se.

I porodica Martinović objavila je potresnu čitulju.

- Tužnim srcem obavještavamo kumove, prijatelje, rođake, komšije, da su dana 12. 08. 2022. godine tragično nastradali naši anđeli Nataša, Mašan i Marko Martinović. Saučešće se prima dana 13. 08. od 12 do 16 časova i dana 14. 08. od 12 do 15 časova u crkvi u Bajicama. Sahrana će se obaviti na groblju u Bajicama u 15 časova - stoji u tekstu.

U potpisu se navode dve ožalošćene porodice.

OŽALOŠĆENA PORODICA MARTINOVIĆ: suprug i otac Miloš, đed Pero, strine i babe Ćana, Stanka i Danka, đeveri i stričevi Dragan - Bari, Novak, Bato i Vlado, zaove, tetke i strine Marija, Nataš, Nina, Maja, Nina, đeveričići, đeverične, zaovičići, zaovične, braća i sestre od stričeva i tetaka i ostala rodbina

OŽALOŠĆENA PORODICA PEJOVIĆ: otac i đed Borivoje - Bato, majka i baba Vesna, brat i ujak Nebojša, stric i đed Vojo, strina i baba Sandra, ujak Dragoslav - Gaga, tetka i baba Vjera, braća i sestre od strica, ujaka, tetke i ostala rodbina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading