MADRID U ČUDU: Karlo Anćeloti završava trenersku karijeru!

Autor:

Sport

13.08.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano...

MADRID U ČUDU: Karlo Anćeloti završava trenersku karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti, trener fudbalera Real Madrida

Trener fudbalskog prvaka Evrope i Španije Real Madrida, Karlo Anćeloti, izjavio je danas u intervjuu za "Il Mesađero" da će po završetku saradnje sa "kraljevskim klubom" završiti karijeru.

- Posle Real Madrida ću se penzionisati. Time će biti završena moja karijera kao trenera. Real Madrid je klub na najvišem mogućem nivou, tako da ima smisla da u ovom klubu i završim karijeru. Do pre nekoliko godina moji prioriteti bili su tehničko-taktički. Sada sam okrenut odnosu sa ljudima, poznavanjem ljudi i susretu sa novim generacijama - izjavio je Karlo Anćeloti za Il Mesađero.


Italijan je u dva mandata u Madridu osvojio dve Lige šampiona, titulu prvaka Španije, Kup Kralja, Superkup Španije, dva Superkupa Evrope i SP za klubove.


Anćeloti se proslavio i kao trener Milana kojem je doneo dve titule prvaka Evrope i šampionati Italije, a radio je još u Ređani, Parmi, Juventusu, Čelziju, PSŽ, Bajernu, Napoliju i Evertonu.

Iskusnom treneru ugovor sa Madriđanima ističe u junu 2024. godine.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading