NEPRIJATELJ NE SANJA ŠTA GA ČEKA! Brutalne reči Zelenskog, žestoka pretnja upućena Rusiji: NE ZNAJU ŠTA IMAMO ZA ODBRANU!

Autor:

Svet

18.03.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski poručio je danas da je zahvalan američkom predsedniku Džou Bajdenu na dodatnoj vojnoj pomoći, ali nije zeleo da precizira šta konkretno novi paket uključuje, jer ne želi da otkrije informacije Rusiji.

NEPRIJATELJ NE SANJA ŠTA GA ČEKA! Brutalne reči Zelenskog, žestoka pretnja upućena Rusiji: NE ZNAJU ŠTA IMAMO ZA ODBRANU!

Foto: Tanjug/AP

- Ovo je naša odbrana, kada neprijatelj ne zna šta da očekuje od nas. Pošto nisu ni znali šta ih čeka posle 24. februara, dana kada je Rusija izvršila invaziju - izjavio je Zelenski, a prenosi agencija AP.

- Nisu znali šta imamo za odbranu, niti kako smo se spremili da dočekamo udarac - dodao je Želenski.

Naveo je i da je Rusija očekivala da će zateći Ukrajinu u istom stanju kao i 2014. godine, kada je, kako tvrdi, zauzela Krim bez borbe i podržala separatiste dok su preuzimali kontrolu nad istočnim regionom Donbasom.

- Ali Ukrajina je sada druga zemlja, sa mnogo jačom odbranom - poručio je Zelenski.

Takođe je rekao da nije vreme za otkrivanje taktike Ukrajine u tekućim pregovorima sa Rusijom.

- Raditi više u tišini nego na televiziji, radiju ili na Fejsbuku. Smatram to pravim načinom -naglasio je Zelenski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Ive

18.03.2022 08:55

Sa tobom ne treba vise pregovarati.... Jednostavno te treba unistiti... Ti nisi covek koji misli na svoj narod, al si zato odlican glumac

Odgovori 34 5
Stojan

18.03.2022 08:55

Hoce li taj pajac shvatiti sta radi? Mazga ne shvata da to nije pozoriste.

Odgovori 28 4
Očajno pero

18.03.2022 09:10

Zelenski, jel' ti to lažeš nas ili sebe?? Da li je tebi jasno da se narod okrenu protiv tebe. Poslušaj kakve izjave daju. Vidiš li i da Azovci beže glavom bez obzira i da ti je pred uništenjem 140.000 vojnika koji su u okruženju kod Donjecka, a da će Kijev u ponedeljak biti pod kontrolom Rusa. Promeni dilera. Spasi ljude i vojsku i potpiši kapitulaciju. Svo to oružje koje ti sada daju navodno na poklon platićaćete desetinama godina kao što Hrvatska sada plaća, a neće da to javno prizna. Ostavi se glumatanja. Ovo je život ovo nije film.

Odgovori 39 3
VALJEVAC

18.03.2022 11:18

@Očajno pero - A AGRESOR u pravo ,sramote