POZNATO ZBOG ČEGA JE LIKVIDIRAN DEJAN LAKUŠIĆ: Ubica ga izrešetao zbog duga?

Autor: Republika

Svet

26.12.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dugogodišnji spor oko imovine i nevraćenog novca između dvojice Podgoričana završio se ubistvom Dejana Lakušića (52), u koga je sinoć nekoliko hitaca ispalio sedam godina stariji Goran Aleksić, a on se odmah potom predao policiji.

POZNATO ZBOG ČEGA JE LIKVIDIRAN DEJAN LAKUŠIĆ: Ubica ga izrešetao zbog duga?

Foto: Foto: youtube.com/printscreen

Foto: Ilustracija

"Vijestima" je iz Uprave policije (UP) nezvanično rečeno da je, kako se sumnja, upravo taj sukob motiv ubistva.

Lakušić je juče posle podne sedeo na terasi lokala u Ulici bratsva i jedinstva, nedaleko od zgrade u kojoj Aleksić stanuje.

Prema saznanjima "Vijesti", Aleksić je oko 18 časova prišao stolu za kojim je sedeo pedesetdvogodišnjak i u njega ispalio nekoliko hitaca.

- Nakon toga je seo u automobil i dovezao se u Centar bezbednosti Podgorica, gde je i rekao šta je uradio - kazao je sagovornik iz Uprave policije.

Policajac koji je stigao na lice mesta pokušao je da pruži pomoć Lakušiću, ali je bilo kasno.

Ekipa Hitne pomoći navodno je veoma brzo stigla na lice mesta, ali mogla je samo da konstantuje smrt.

Iz Uprave policije, zvanično je saopšteno da je oko 18 časova u Ulici bratstva i jedinstva u Podgorici došlo do upotrebe vatrenog oružja.

- Na štetu D. L. (52) koji je podlegao povredama. Priveden je G. A. (59) za kojeg se sumnja da je izvršio ovo delo. Dalje policijsko-tužilačke mere i radnje su u toku - piše u saopštenju.

Policijski inspektori CB Podgorica i kriminalistički tehničari tokom uviđaja su, pod vodstvom dežurne tužiteljke Višeg državnog tužilaštva Tanje Božović, sa lica mesta uzimali tragove.

Ona nakon događaja nije želela ništa da saopšti o događaju.

Komentari (0)

Loading