NEMAM KORONU, TEMPERATURA MI JE SKOČILA OD TREME ZBOG PUTINA! Novinarka izazvala haos na godišnjoj konferenciji ruskog predsednika, došla s LAŽNIM PCR TESTOM?

Autor: Republika

Svet

26.12.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Ana Šišminceva izazvala je neviđeni haos na godišnjoj konferenciji ruskog predsednika Vladimira Putina hvaleći se kako je uspela da prevari obezbeđenje.

NEMAM KORONU, TEMPERATURA MI JE SKOČILA OD TREME ZBOG PUTINA! Novinarka izazvala haos na godišnjoj konferenciji ruskog predsednika, došla s LAŽNIM PCR TESTOM?

Foto: Tanjug/AP/Instagram

Ana Šišmincveva izazvala opšti haos na Putinovoj konferenciji

Novinarka Ana Šišminceva iz regije Kurgan u centralnoj Rusiji skrušeno se izvinila nakon što je priredila pravi mali cirkus na godišnjoj novinskoj konferenciji ruskog predsednika Vladimira Putina.

Naime, mlada dama se nakon konferencije po društvenim mrežama hvalila da je ušla u prostorije pomoću zastarelog KOVID testa, a još je okolo pričala i da ima povišenu temperaturu. Naravno, to je izazvalo uzbunu među obezbeđenjem, a onda je stiglo i priznanje.

- Žao mi je, lagala sam. Bila sam uzbuđena, danima nisam spavala. Možda mi je zbog toga i zaista malo skočila temperatura - rekla je Ana.  

Šišminceva je u međuvremenu pobrisala sporni status na društvenim mrežama u kojem je izrugivala provere za "događaj godine".

Zatim se izvinila kolegama novinarima i organizatorima novinske konferencije za "lošu šalu o temperaturi" i odagnala strahove od širenja zaraze.

- Priznajem da sam napravila glupost. Ponavljam, temperatura je bila rezultat uzbuđenja. Ne ugrožavam ničije zdravlje. Napravila sam dva PCR testa, bila sam kod lekara i uradila krvnu sliku. Nemam koronu - rekla je novonarka i tvrdnje dokazala fotografijom testa objavljenom na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading