ZDRAVKO, MARŠ U ĆOŠAK! Skandal drma Crnu Goru, Đukanović pretio Krivokapiću, a onda mu je stigao brutalan odgovor!

Autor: Republika

Svet

03.12.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić odgovorio je lideru opozicionog DPS i predsedniku zemlje na komentar: "U ćošak, okreni se prema zidu i ćuti. Do smene!”

ZDRAVKO, MARŠ U ĆOŠAK! Skandal drma Crnu Goru, Đukanović pretio Krivokapiću, a onda mu je stigao brutalan odgovor!

Foto: Tanjug/AP

Zdravko Krivokapić odgovorio Milu na ozbiljne pretnje da će biti smenjen

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović pretio je premijeru svoje zemlje, Zdravku Krivokapiću, i objavio skandalazon komentar na Fejsbuku u kom ga je oterao u ćošak, najavivši njegovu smenu, na šta mu šef vlade u Podgorici nije ostao dužan. 

- Spustite taj vaš nervozno podignuti prst, više vam ne stoji, sa njim više nikoga ne možete zaplašite - odgovorio je Krivokapić lideru opozicione DPS.  

On je, naime, reagovao na izjavu Đukanovića, koji je pred lokalne izbore u Mojkovcu, poručio: “U ćošak, okreni se prema zidu i ćuti. Do smene!”, aludirajući pritom na premijera.

Zato mu je on uzvratio komentarom na Fejsbuku da o odlasku u ćošak u Mojkovcu govori čovek koji je čitav svoj politički život proveo po ćoškovima, iza leđa naroda, okružen ćutanjem i zidovima organizovanih kriminalnih grupa.

- O ćoškovima govori čovek koji je institucije zamenio političkim i kriminalnim ćoškovima. O smeni govori lider partije koju je narod smenio - dodap je još Krivokapić, prenosi Sputnjik. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda Nole

03.12.2021 19:45

E moj Krivokapicu tako to biva kad sedis na dve stolice dje ti je sad americka podrska,valjda ces doci pameti i poceti da radis svoj posao u koji se do sada nisi mnogo mesao.

Odgovori 13 3