TROJE MALIŠANA U ZAGREBU OTAC NIJE UGUŠIO!? Obdukcija nije dala odgovor na ključno pitanje! MONSTRUM NI REČ DA IZUSTI!

Autor:

Svet

26.09.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija nije dala odgovor na ključno pitanje o smrti troje dece, sedmogodišnjih blizanaca i četvorogodišnjeg dečaka, koje je u noći na subotu u Zagrebu ubio njihov otac Harald Kopicz.

Republika

Foto: printskrin

Još se ne zna kako su deca ubijena

Naime, istražitelji koji su prvo verovali kako su deca ubijena tako da ih je otac ugušio, sve su skloniji verziji da je ključno za smrt bilo trovanje, verovatno tabletama.

Na telima troje ubijene dece nađene su ozlede od gušenja pa se sumnja kako je Harald decu i otrovao i gušio. Moguće je i da je kod neke od dece smrt nastupila trovanjem, a kod neke gušenjem.

To će sve da utvrdi toksikološko veštačenje dece.

Osim pitanja šta je bio neposredni uzrok smrti dece, istražitelji će u danima koji slede da tragaju za odgovorim na pitanja šta je počinitelja nagnalo na ovakav zločin, da li je sve planirao, ali i da li je li bio pod uticajem sredstava koja bi uticala na njegovo rasuđivanje.

Ubica i dalje u bolnici, ni reč da izusti

- Pacijent je smešten na odeljenju intenzivne nege i pod konstantnim je nadzorom policije. Nije životno ugrožen, sve životne funkcije pacijenta su stabilne, i dalje je pri svesti - naveo je dr. Davor Vagić iz KBC-a Sestre milosrdnice u saopštenju medijima.

Dodao je da se otpuštanje 56-godišnjeg pacijenta iz bolnice očekuje u sledeća dva dana.

Svoj iskaz otac ubica policajcima još nije dao. Od trenutka buđenja do danas u bolnici nije progovorio ni reč, piše RTL. Službeno još nije uhapšen.

- Onog trenutka kad lekari procene da je njegovo psihološko stanje zadovoljavajuće, da on može da prati tok postupka on će da bude predan pritvorskom nadzorniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading