DETALJI TROSTRUKOG UBISTVA U ZAGREBU: Otac koji je PODAVIO decu na Fejsbuku NAJAVIO ZLOČIN!

Autor:

Svet

25.09.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu uzrasta od sedam godina i sina starog četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac u potkrovnom penthausu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Foto: Ilustracija

Preživeo je i odvezen je u bolnicu, a tela troje beživotne dece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mestu ovog nezapamćenog zločina.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri sprata i potkrovljem nije poznato, no policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu telo četverogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri. Kako je Jutarnji nezvanično saznao, roditelji dece su rastavljeni i deca su najverovatnije vikend trebala da provedu s ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina posegnuo je, čini se, za oružjem i pokušao sebi da presudi. U kakvom je stanju zasad nije poznato.

Policija je do ranih jutarnjih sati vršila uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Otac dece je, inače, iskusni finansijski konsultant koji je diplomirao na univerzitetu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama, ali i na direktorskim pozicijama u kompaniji Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim "Zbogom svima..." te navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke. Naveo je kako se u poslednjih godinu i po pokušavao vratiti na posao, spominjao "braću iz masonske lože" koji mu nisu hteli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu kaže pomogli koliko su mogli.

Otac dece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konsultantsku kompaniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading