ŠABAC U ZNAKU BOKSA: Među zvanicama Danilo Vučić, Aleksandar Vulin, Vanja Udovičić, Milan Mačvan...

Autor: Republika

Sport

26.09.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno Šabac nije video ovakav bokserski spektakl. Gradski Trg je bio poprište finala pojedinačnog seniorskog Prvenstva Srbije za seniore i seniorke.

Republika

Foto: BSS

Poznate ličnosti iz sveta politike i sporta uveličale spektakl

 Posle mečeva dama, usledila je himna Srbije a onda i veliki vatromet, dok su članovi BK Mačva sa zastavama Srbije ulepšali spektakl.

Republika

Foto: BSS

Publika na gradskom trgu u Šapcu

- Prezadovoljan sam kako izgleda ova završnica Prvenstva Srbije u Šapcu. Nadam se da ćemo zaista ostvariti i dečje snove, da Srbi upoznaju Majka Tajsona, čuvenog Gvozdena Majka, koji bi trebalo da dođe u Beograd na Svetsko prvemstvo. Srbi vole boks, i boks se ponovo vraća na velika vrata. Jedva čekam početak SP i trudiću se da gledam puno mečeva i uživam. A bar jedna medalja za Srbiju bila bi kruna uspešnog rada predsednika BSS Nenada Borovčanina i njegovog tima - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Republika

Foto: BSS

Boks meč u Šapcu

Među specijalnim gostima uz ministra unutrašnjih poslova bili su i ministar sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić,  načelnik mačvanskog okruga Vladan Krasavac, poznati košarkaš Milan Mačvan i drugi.

Foto: BSS

Specijalni gost ministar Aleksandar Vulin

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading