OTAC UBICA U ZAGREBU DECU PRVO OŠAMUTIO TABLETAMA PA IH UGUŠIO JASTUKOM! Probudio se, svestan svega! MAJKA BILA NA SLUŽBENOM PUTU!

Autor:

Svet

25.09.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski državljanin Harald Kopicz, koji je noćas u Zagrebu ubio svoje troje dece, blizance od sedam godina i dečaka od 4. mališane je prvo omamio tabletama, pa ih je potom ugušio jastukom.

Republika

Foto: printskrin

Deca koju je Harold Kopicz ubio u vili u kojoj je živeo

 

Posle toga pokušao je i sam da izvrši samoubistvo tabletama i otrovom, ali je preživeo. Kako hrvatski mediji pišu, on se probudio i svestan je zločina koji je počinio. 

Navodno, majka je decu ostavila bivšem suprugu pošto je morala da ide na službeni put u Dubrovnik, gde ju je vest o ubistvu dece i zatekla. 

Hrvatski mediji prenose i da je scena na mestu zločina bila jeziva - nakon što ih je ubio Harald je posložio igračke oko dece. Takođe saznaju da su policajci ostali u šoku zatečenim prizorom.

Muškarac je često viđan u kafiću u zagrebačkim Šestinama, a navodno je bio u vezi sa manekenkom. Pre dolaska novinara u zagrebačke Mlinove, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević zajedno sa predsednikom GČ Podsljeme Krešimirom Kompesakom došao je na mesto događaja. U međuvremenu se o svemu oglasila zagrebačka policija.

- Danas, 25. septembra oko dva sata u Centru, u Mlinovima, nakon informacija o najavljenom samoubistvu primljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mestu događaja pronađeno je i troje dece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt dece, dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gde je zadržan na lečenju. Očevid je sproveden, a kriminalističko istraživanje je u toku - stoji u saopštenju.

Harald Kopicz je austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu. Roditelji dece navodno su bili rastavljeni, a otac je finansijski konsultant koji je radio u nekoliko uglednih austrijskih kompanija i ima svoju konsultantsku firmu u Beču.

U Fejsbuk statusu on je navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke. Naveo je kako je u poslednjih godinu i po dana pokušavao da se vrati na posao, pominjao je "braću iz masonske lože" koja nisu htela da mu pomognu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading