DOVEZENA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU: Majku dece ubijene u Zagrebu Hitna pomoć jutros prebacila u bolnicu!

Autor:

Svet

25.09.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Opštu bolnicu Dubrovnik oko 9 sati ujutro kolima hitne pomoći dovezena je, u pratnji partnera, majka ubijene dece, četvorogodišnjeg dečaka i sedmogodišnjih blizanaca - dečaka i djevojčice, koje je u penthausu u sklopu urbane vile na području zagrebačkih Mlinova u noći između petka i subote usmrtio njihov otac Harald Kopic (56).

Republika

Foto: Printskrin/youtube

Foto: Ilustracija

Jutarnji saznaje da je bila u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć.

Nakon stabiliziranja stanja lekovima ženi je ponuđena hospitalizacija, no odlučila je da ode u Neum odakle je navodno rodom i gde je ovih dana boravila.

Doktori kažu kako njeno stanje nije bilo takvo da bi zahtevalo prisilnu hospitalizaciju.

Podsetimo, Hrvatsku je u subotu potreslo trostruko ubistvo maloletne dece na području zagrebačkih Mlinova. Kao što smo prenosili, prema prvim informacijama, usmrtio ih je njihov 56-godišnji otac ugušivši ih vlastitim rukama nakon čega je pokušao i sebi da oduzme život. Policija ga je u penthausu urbane vile na Mlinovima pronašla u omamljenom stanju te se sumnja da se otrovao ili nagutao tableta.

Otac ubica u stabilnom stanju

Republika

Foto: Facebook

Harald Kopic

Kopic je prevezen u KBC Sestre milosrdnice, gde mu je pružena pomoć.

Bio je hipotermičan kada je dovezen u bolnicu bez svesti i smešten na odeljenje intenzivne nege, a u toku je dijagnostička procedura kako bi se utvrdilo koje tablete je uzeo i da li ima neke druge hronične bolesti. Za sada je stabilan i pod intenzivnom medicinskom negom, saznaje Jutarnji u KBC Sestre milosrdnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading