PODAVIO DECU ZBOG SVAĐE BIVŠE I SADAŠNJE ŽENE: Trostruki ubica iz Zagreba (56) je austrijski državljanin koji ima svoju kompaniju!

Autor:

Svet

25.09.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatsku je u subotu potreslo trostruko ubistvo malodobne dece na području zagrebačkih Mlinova. Kao što smo prenosili, prema prvim informacijama, usmrtio ih je njihov 56-godišnji otac ugušivši ih vlastitim rukama nakon čega je pokušao i sebi da oduzme život. Policija ga je u penthausu urbane vile na Mlinovima pronašla u omamljenom stanju te se sumnja da se otrovao ili nagutao tableta. Prebačen je u KBC Sestre milosrdnice, ali zasad nije poznato u kakvom je stanju.

Republika

Foto: Tanjug

Foto: Ilustracija

O počinitelju trostrukog ubistva zasad se zna da je iskusni finansijski konsultant koji je diplomirao na univerzitetu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama, ali i na direktorskim pozicijama u kompaniji Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine.

Kako je Jutarnji nezvanično saznao, rastavljen je, a deca su najverovatnije vikend trebala da provedu s njim.

Da bi nešto strašno mogao da uradi najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim "Zbogom svima..." te navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke. Naveo je kako je u poslednjih godinu i po pokušavao da se vrati na posao, spominjao "braću iz masonske lože" koji mu nisu hteli pomoći, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu, kaže, pomogli koliko su mogli.

Otac dece je, inače, iz Beča i ima svoju konsultantsku firmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading