SVI SU ME OSTAVILI, ZBOGOM, VIŠE NEMAM NI PARA NI LJUBAVI! Delovi poruke oca monstruma iz Hrvatske izazivaju jezu, najmlađa žrtva je imala SAMO ČETIRI GODINE!

Autor:

Svet

25.09.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica svoje troje dece sinoć, od koje je najmlađe imalo samo četiri godine, u zagrebačkim mlinovima je Harald K., austrijski državljanin s hrvatskom adresom na kojoj ima prijavljenu firmu.

Republika

Foto: Tanjug

Foto: Ilustracija

Na Fejsbuku je sinoć oko ponoći na svom profilu napisao:

"Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajan K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i po nije uspevalo i čak niti moja braća iz masonske lože nisu htela pomoći, a na kraju nisu mi hteli odgovarati ni na telefonske pozive.

Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli.

Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom."

Kako Index saznaje, taj je status neko od njegovih prijatelja prijavio policiji koja je došla i našla prizor koji ih je šokirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading