OGLASILI SE MASONI POVODOM ZLOČINA U ZAGREBU! Ograđuju se od oca ubice, a evo zašto mu nisu pomogli! ON VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT!

Autor:

Svet

25.09.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnik Beča blizak Haraldu Kopiczu, koji je na najmonstruozniji način ubio svoje troje dece u Zagrebu, izneo je šokantne detalje o njegovom dvostrukom životu.

Republika

Foto: Facebook

Masoni se ograđuju od Haralda Kopicza i kažu da ono što je uradio nije u sladu sa masonskom filozofijom

Kazao je kako je Harald Kopitz navodno bio opsednut idejom da nije njihov biološki otac, piše austrijski tabloid Heute, a prenosi Blic.

U objavi koju je pre jezivog zločina ostavio na svom Fejsbuk profilu, Austrijanac se žalio kako mu njegova braća iz masonske lože nisu hteli pomoći u poslu te je izneo svoje brige o finansijama.

- Bio je na dnu, nije imao novca - kazao je izvor o Haraldu koji je, prema njegovim navodima, bio u velikim problemima.

U masonskim krugovima su zbog Kopitzove optužbe u neverici.

Portparol Svetske masonske organizacije izvestio je kako nije Kopitza poznavao lično i kako ga ne može identifikovati kao jednog od braće.

Republika

Foto: printskrin

Deca koju je Harald Kopicz ubio

 

- Ne znam šta je očekivao i zašto se uopšte pridružio masonima, ako je to uopšte istna. Masoni se međusobno pomažu samo legalno. S druge strane, ništa ne opravdava ubistvo, to ne odgovara masonskoj filozofiji. Masoni se ograđuju od počinitelja.

Kopitz je navodno vodio užurban život mimo svog života u Zagrebu. Prema izvoru austrijskog Hojtea, 56-godišnjak je često u Beču posećivao "crvenu četvrt" i konzumirao drogu.

Njegov prijatelj kaže kako mu se Kopitz činio kao da je u depresiji. Navodno je nekoliko puta naglašavao kako je siguran da 7-godišnjim blizancima i četverogodišnjaku nije biološki otac.

- U protekle dve godine konstantno je omalovažavao svoju porodicu - kazao je njegov prijatelj za Heute.

Ubica se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u KBC Sestre milosrdnice pod policijskim nadzorom i u dobrom je stanju. Policija istražuje da li je bio pod uticajem psihoaktiivnih supstanci u trenutku mučnog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

26.09.2021 05:48

Tuga za decom do neba,