OVO JE OTAC MONSTRUM IZ ZAGREBA KOJI JE ZADAVIO SVOJE BLIZANCE (7) I SINA (4)! U poruci kojom je najavio zločin na Fejsbuku spominjao je i MASONE!

Autor: Republika

Svet

25.09.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harald Kopic, austrijski državljanih sa adresom u Zagrebu, brutalno je ubio svoje troje dece, a zatim pokušao da otrovom presudi sedi, ali je ipak preživeo.

Republika

Foto: Facebook

Harald Kopic je ubio svoje troje dece u porodičnoj kući  

Objavljena je prva fotografija monstruma iz Zagreba, Haralsa Korica, koji je u noći između petka i subote brutalno davljem ubio svoje troje dece, blizance (7) i četvorogodišnjeg dečaka. 

Reč je o austrijskom državljaninu s hrvatskom adresom na kojoj ima prijavljenu firmu.

Na Fejsbuku je noćas, podsetimo, najavio zločin, obrazloživši svoj predstojeći zločin činjenicom da više ne može da podnese svađe svoje bivše i sadašnje partnerke, kao i činjenicu da je ostao bez novca i "sve izgubio".

Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca. Sve što sam pokušavao da radim poslednjih godinu i po nije uspevalo i čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da mi pomognu. Na kraju nisu hteli ni da mi odgovaraju na telefonske pozive. Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred i moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom - napisao je monstrum, a zatim golim rukama zadavio svo troje dece, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo trovanjem.

 

 

To mu, međutim, nije pošlo za rukom, pa se trenutno nalazi u bolnici. 

Zločin koji se dogodio u porodičnoj kući u zagrebačkim Mlinovima šokirao je čitavu Hrvatsku, a prema navodima tamošnjih medija, policija je na mesto zločina došla nakon što je neko od Haroldovih prijatelja video njegov skandalozni status na Fejsbuku i prijavio ga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

25.09.2021 08:49

Ovi Austrijanci sve se čine kao da su mirni i fini kad ono... još i mason bio, satanisti su inače predivni, čudno da ih nisu interesovali njegovi problemi...svašta