PUKLA TIKVA! Đukanović i Krivokapić su do juče bili zajedno PROTIV Srba, a sada se ŽESTOKO prepucavaju

Autor:

Vesti

27.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić reagovao je na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Zdravko Krivokapić i Milo Đukanović

- Uz sve poteškoće, koje prolazi prva demokratska Vlada od uvođenja višepartizma, ona je nepokolebljivo posvećena da pruži puni doprinos u izgradnji demokratskih institucija, međunacionalnog i međunarodnog poverenja, te poboljšanju standarda građana Crne Gore. To su civilizacijske tekovine koje je Đukanović decenijama urušavao, dok je paralelno izgrađivao autokratski metod vladanja, čime je uzrokovao ekonomsko posrtanje, urušavanje društvenog razvoja, duboko podeljeno društvo, široko zastupljenu diskriminaciju, nepravdu, korupciju, što nije ostalo nezapaženo u izveštajima međunarodnih organizacija  - rekao je kazao predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u reagovanju na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, koji je kazao da će DPS značajno skratiti trajanje aktuelne vlasti, uz ocenu da je svakim danom njenog trajanja Crna Gora na gubitku.

Narod Crne Gore u političkom kontekstu 30. avgusta jasno je kazao šta misli o vladavini koju je Đukanović personifikovao, a o “tekovinama” koje ste vi zastupali, trebalo bi ubrzo da se pozabave nezavisni i oslobođeni pravosudni organi. Nakon što ste ostavili praznu kasu i zaduženu zemlju, Vi jedino branite ličnu imperiju očekujući da će tuđa deca ginuti da bi se sačuvale tekovine DPS-a, što je drugo ime za Vaše imovinske kartone. Ono što je opasno jeste vaša najava da ćete skratiti mandat Vladi, iako nemate za to formalnu većinu. Dužni ste javnosti da objasnite, na koji način ste mislili, uz tako militantan govor, da sprovedete državni udar u najavi? Ili, pak planirate da sa delom parlamentarne većine, idete u otvoreno rušenje Vlade i skraćenje mandata? Ono što je indikativno jeste koordinacija udara na aktuelnu izvršnu vlast, koja je u ovom momentu maksimalno posvećena uspešnosti turističke sezone, nakon konsolidacije epidemioloških prilika – kaže se u reagovanju crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

27.06.2021 08:59

Foliranje

Igor

27.06.2021 09:15

Prave rijaliti. Malo svadje, malo ljubavi, pa opet iz početka.