MARINA MALJKOVIĆ POSLE PLASMANA U FINALE: Potpuno smo ispražnjene!

Autor: Republika

Sport

26.06.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektorka Srbije Marina Maljković dala je izjavu posle plasmana u finale Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: fiba.com
Marina Maljković

Srbija je pobedila Belgiju 74:73 posle triler završnice.

- Čestitke Belgijankama, uradile su odličan posao ceo turnir, stavile nas u tešku situaciju. Bilo nam je teško, pogotovo posle meča sa Španijom, bilo je teško pristupiti ovom meču, ali želim da čestitam svojim igračicama, nisu bile sjajne kakve umeju da budu, ali to sad nije bitno, pobedile smo, u finalu smo. Pobedile smo veliki i kvalitetan tim, nije bilo jednostavno, veoma smo ispražnjene trenutno - rekla je selektorka.

Kime Medag je pogodila koš koji je posle sudijskog pregledanja snimka proglašen nevažećim, jer je šut upućen posle sirene. Marina je opisala kako se tad osećala:

- Zvučaće jednostavno, ali želela sam istinu, to sam čekala i prihvatila bih samo istinu u takvoj situaciji i kod takve odluke - izjavila je Marina Maljković.

Srbija se u finalu u nedelju sastaje sa Francuskom, dobro poznatim rivalom.

- Igramo protiv sjajne ekipe, igrali smo protiv njih toliko puta ranije. One će biti svežije od nas, imaju sjajnu ekipu, pobednički mentalitet i iz godine u godinu napreduju. Opet, kao što uvek kažem, mi ćemo igrati ono što ih učim od 2011. godine, našu igru, naš sistem i videti šta će se desiti, one su favoriti, ali znamo da se u finalu ništa ne zna - zaključila je Marina Maljković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading