RODŽER I RAFA SE SAKRILI U MIŠIJU RUPU! Alkaraz zbog Novaka ZADAO domaći Federeru i Nadalu!

Autor:

Sport

12.09.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji španski teniser čestitao je Đokoviću osvojenu titulu u Njujorku.

RODŽER I RAFA SE SAKRILI U MIŠIJU RUPU! Alkaraz zbog Novaka ZADAO domaći Federeru i Nadalu!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Iako Karlos Alkaraz nije uspeo da odbrani titulu na US Openu, gde je izgubio 2.000 bodova i polufinalni meč od kasnijeg finaliste Danila Medvedeva, pokazao je sportsku veličinu.

Za razliku od najvećih rivala Novaka Đokovića, s kojima je vodio borbe godinama unazad, penzionisanog Rodžera Federera i odavno odsutnog Rafaela Nadala, drugi teniser sveta je našao za shodno da čestita najboljem ikada na osvajanju 24. grend slem titule.

Đoković je u Njujorku izjednačio rekord legendarne Margaret Kort, koja ima takođe 24 titule. I pored toga, Rafa i Švajcarac se nisu još uvek oglašavali, pa se njihova čestitka Novaku i dalje čeka, dok je momak iz Mursije uspeo da osramoti legende i pokazao im kako se ponašaju pravi sportisti.

Pošto je Srbin pobedio Rusa u finalu US Opena, Karlitos je čestitao Noletu na novoj tituli. 

Sa druge strane, Rodžer Federer se ozbiljno zamerio navijačima, koji je posle ženskog finala čestitao Amerikanki Kori Koko Gof, posvetivši joj objavu sa zajedničkom fotografijom.

 

 

Ipak, posle Đokovićeve pobede ostao je nem, pa su pale prozivke na društvenim mrežama da je ljubomoran na Novakova dostignuća.

Podsetimo, srpski as je od početka godine osvojio Australijan open, Rolan Garos i US Open, dok je samo izgubio finale Vimbldona, upravo od Alkaraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading