GDE ĆE IM DUŠA? Jadno i BEDNO od Albanaca! Smetaju im Novakovi REKORDI! Evo kako su se OGREŠILI o Đokovića!

Autor:

Sport

12.09.2023

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota.

GDE ĆE IM DUŠA? Jadno i BEDNO od Albanaca! Smetaju im Novakovi REKORDI! Evo kako su se OGREŠILI o Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je u nedelju osvojio rekordni 24. grend slem, što je naišlo na odjek u gotovo svim svetskim medijima!

Svi portali i novine preneli su da je srpski as u Njujorku podigao četvrti pehar na US Openu i izjednačio rekord legendarne Margaret Kort po broju trofeja na četiri najveća ATP turnira.

Međutim, kako to tradicija nalaže, albanski mediji još jednom nisu propustili priliku da pokažu koliko su neprofesionalni, kao što su učinili i Australijan opena, Rolan Garosa ili Vimbldona.

Preciznije, vodeći mediji iz tzv. Kosova, nisu našli za shodno da makar i najobičnijom informacijom obaveste javnost da je Đoković oborio rekord svih vremena po broju grend slem titula.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković trijumfuje

Svi do jednog (Telegrafi, Zeri, Koha Ditore, Koha Jone i Gazeta Ekspres) nisu pustili ni slovo o najvećem uspehu koji je ispisan u istoriji "belog sporta".

Udarna vest je bila o utakmici Albanija - Poljska, gde je domaćin upisao važan trijumf u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i napravio veliki korak ka njemu, dok u sportskim kategorijama dominiraju vesti upravo o meču iz Tirane.

Ukoliko se gleda realno, ipak, svaki medij koji drži do profesionalizma, morao je da pronađe mesto da obavesti naciju o sportskoj vesti dana koja se dogodila u Njujorku.

Naročito se to odnosi na Telegrafi, koji ima i kategoriju posebno za tenis, sa US opena ima vest o Đokoviću, i to zbog reči Dritana Abazovića, koji je ponudio Novaku status počasnog građanina Crne Gore, a naslov je "Azbazović zaboravlja ko je Đoković, hoće da ga proglasi počasnim građaninom".

Time su pokazali beskrupuloznost i da ne mogu niže da padnu.

U nastavku pogledajte fotografije naslovnica albanskih medija, gde ni na jednoj nema ni slovo o podvigu Novaka Đokovića na US Openu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Vesna

12.09.2023 07:10

Mogu mu samo …..:::::::::::::: da se ne izražavam

Ana

12.09.2023 11:47

Jake i bitne novine nisu objavile vest ?! To je kao da ste napisali da se u Zulu plemenu ne pominje US open....

Nikola

13.09.2023 10:55

Ana zasto poredis pripadnike Zulu plemena sa albancima?U odnosu na susede oni su izuzetno emancipovani!!!

Dejan

13.09.2023 11:35

Zapamtite ljudi, oni nemaju dušu!