BURA U HRVATSKOJ: Ivanišević IZVREĐAN zbog reči o Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

11.09.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti iz komšiluka.

BURA U HRVATSKOJ: Ivanišević IZVREĐAN zbog reči o Novaku Đokoviću!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je 24. grend slem titulu, pošto je u nedeljnom finalu porazio Danila Medvedeva sa 3:0 (6:3, 7:6, 6:3) i tako po četvrti put u karijeri osvojio US open.

Na taj način je Nole još jednom u karijeri podigao jedan od četiri najveća pehara u karijeri, ali je isto tako i njegov tim stigao do novog grend slema.

Najzaslužniji za to je svakako Goran Ivanišević, Noletov trener, koji je u razgovoru za Indeks izneo utiske posle finala.

- Ovo je jedan od najvećih uspeha u sportu, ne samo u tenisu. Đoković je pobednik i motiviše se Nadalom i Federerom. Ako mu kažete da ne može, on će vam dokazati da može, čak i kada je povređen i ne oseća se dobro. Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi, ali on je najbolji i tako je kako je - preneo je portal Index.hr reči Gorana Ivaniševića.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Nije Hrvat bio siguran kada će Đoković završiti svoju karijeru.

- O odlasku u penziju morate pitati Đokovića, ne mislim da će on stati. On misli da će igrati na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. Ne znam šta je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome šta bi mogao sve ostvariti. Kada osvoji 25. gren slem pitaće se zašto ne bi osvojio i 26?! Uvek gleda da je spreman, uvek želi više i da sve bude perfektno - između ostalog je istakao Goran Ivanišević.

Za kraj, Ivanišević je imao moćnu poruku, koja se nije svidela njegovim sugrađanima.

- Ne bih nužno vezao to sa činjenicom da smo svi sa Balkana, jer to ne važi za sve. On je ipak jedinstven, i zato je najbolji – i pitanje je kada će se ponovo roditi neko poput njega u sportu .

"Oduzmite mu hrvatsko državljanstvo", "Idu u Srbiju, ne dolazi u Split", "Nabavi kičmu prodana dušo", "Seli se, izdao si Hrvatsku za lovu"... samo su neki od komentara na račun Gorana Ivaniševića koji ovog jutra trpi uvrede zbog izjave o Novaku Đokoviću.

Očigledno, Hrvati ne mogu da se pomire sa time da Srbija ima najvećeg tenisera u istoriji, a verovatno i jednog od najboljih sportista koji se ikada rodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

12.09.2023 09:47

Ljudima koji su,, promašili,, svoj život zbog šovinizma i bolesnog nacionalizma(koji je jednak fašizmu) doživeli su veliki neuspeh tako da ih je jednostavno pregazilo vreme i ništa nisu stvorili niti atekli pa im prosto smeta zajednički uspeh više nacionalnog tima oko Djokovića! Pošto se takvi likovi ćesto pozivaju na boga i crkvu neka pročitaju bibliju...