NOVAK SE ODVAJA OD VELIKANA! Fenomenalan tekst Australijanaca o Đokoviću!

Autor:

Sport

12.09.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu preskočili nijedan rekord srpskog asa.

NOVAK SE ODVAJA OD VELIKANA! Fenomenalan tekst Australijanaca o Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Tekst pod naslovom "Novak Đoković se odvaja od velikana", najbolje svedoči koliko su na Australijan openu priznali neku raniju grešku, potvrdivši da je prvi reket ATP liste najbolji u istoriji!

Naime, na zvaničnom sajtu poručili su da Nole u Melburn naredne godine stiže po svoji rekordni 25. grend slem pehar, s kojim će postati apsolutni vladar, računajući obe konkurencije u singlu. Trenutno je Đoković na vrhu izjednačen s legendarnom Margaret Kort koja takođe ma 24 trofeja na četiri najveća ATP turnira.

Ujedno, Australijanci su podsetili i na Novakova dostignuća do sada, kao što su: uspehom na US Openu postao jedini teniser koji je četiri puta u jednoj sezoni uzeo tri grend slema, dok je istovremeno osvojio pehar kao najstariji šampion US Opena, pošto je protiv Medvedeva imao 36 godina i tri meseca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Finale u Njujorku bilo je njegovo 36. rekordno kada su u pitanju GS u Open eri, ujedno je i prvi igrač koji je 10. put igra finale poslednjeg grend slema u sezoni.

Nastavljaju da notiraju rekorde i brojke koje su u Novakovom vlasništvu, da bi za kraj dodali da je njegova stopa uspeha u Open eri na neverovatnih 89,4 odsto kada su u pitanju grend slem.

Posle svega i laici su shvatili da će Australijan open sledeće godine biti od izuzetnog značaja za Đokovića, jer bi 11. peharom u Melburnu pretekao i Margaret Kort, odnosno, osamostalio se na listi najuspešnijih svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading