ĐOKOVIĆ DOBIJA NOVI PASOŠ? Novak ODGOVORIO na predlog premijera Crne Gore!

Autor:

Sport

06.09.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za najboljeg tenisera svih vremena.

ĐOKOVIĆ DOBIJA NOVI PASOŠ? Novak ODGOVORIO na predlog premijera Crne Gore!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković potpisuje teniske loptice

Još uvek aktuelni crnogorski premijer Dritan Abazović bio je u košarkaše svoje zemlje na Svetskom prvenstvu u Manili, iako je ova selekcija eliminisana s Mundobasketa.

Tom prilikom Abazović je govorio i o najboljem teniseru ikada Novaku Đokoviću, za kojeg je naglasio da u odličnom svetlu predstavlja komšijsku državu i da bi lično voleo da Nole postane počasni građanin Crne Gore.

Na pitanje u Njujorku da prokomentariše ovu informaciju, pošto i sam srpski as mora da pristane na takav čin, Đoković je rekao:

Republika

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

premijer Crne Gore Dritan Abazović

- Pričaćemo. Videćemo! - rekao je Novak, uz neizbežan osmeh na licu.

Od ranije se već zna da je, od ponedeljka, prvi reket sveta već počasni građanin pojedinih crnogorskih gradova kao što su Budva i Nikšić, a sada mu se pruža prilika da postane počasni građanin i cele države.

Inače, Nole je u četvrtfinalu pregazio Tejlora Frica iz SAD, pa će za plasman u finale igrati protiv još jednog Amerikanca Bena Šeltona.

Trenutno 41. igrač ATP liste iznenadio je starijeg sunarodnika Frensisa Tijafoa i ostvario rezultat karijere, plasmanom u polufinale nekog grend slema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Danilo

06.09.2023 15:23

,,COCE" DJOKOVIC ! BRAVO .

Valjak i navijaci

06.09.2023 21:31

ABAZOVICU BRAVO ! CENI VELICINU .