ROVITI SINER PRETI ĐOKOVIĆU! Italijan POČISTIO Amerikanca za 2. kolo RG!

Autor:

Sport

27.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiva igra osvajača Australijan opena.

ROVITI SINER PRETI ĐOKOVIĆU! Italijan POČISTIO Amerikanca za 2. kolo RG!

Foto: Tanjug/AP

Trenutno drugi teniser sveta, Janik Siner iz Italije, započeo je takmičenje na Rolan Garosu pobedom nad Amerikancem Kristoferom Jubenksom rezultatom 3:0 (po setovima 6:3, 6:3, 6:4).

Italijan je uspeo da nadigra svog protivnika u tri seta za dva sata i 12 minuta. Iako se vratio na teren posle povrede i priznao da nije maksimalno spreman, šampion Australijan opena je bio prejak za Jubenksa. U prvom setu je tri puta oduzeo servis Amerikancu, dok je u drugom i trećem setu po jednom osvajao gemove na servis 46. tenisera sveta.

Siner će u drugom kolu igrati protiv francuskog veterana Rišara Gaskea koji je u nedelju u tri seta savladao Hrvata Bornu Ćorića – 7:6, 7:6, 6:4.

Foto: Tanjug/AP

Kristofer Jubenks

Podsetimo, italijanski teniser od početka sezone igra u fenomenalnoj formi. Od početka sezone sakupio je tri titule.

Premijernu već na Australijan openu, što mu je bio istorijski Grend slem i prvi u karijeri. Na putu do pehara eliminisao je rekordera po broju trofeja u Melburnu Novaka Đokovića, koji za razliku od Italijana, još nije osvojio titulu, a brani istu u Bulonjskoj šumi.

Siner je potom slavio i na mastersu u Madridu, kao i u Roterdamu. Treba reći da je Nole u prošlogodišnjem finalu Rolan Garosa savladao Kaspera Ruda iz Norveške s maksimalnih 3:0, a srpski as na teren izlazi u utorak, kada mu je rival domaći takmičar Francuz Pjer Igo Erber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading