NOVAK ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI NA SVETU: Španci zaboli NOŽ U LEĐA svom Rafaelu Nadalu

Autor:

Sport

22.04.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je broj jedan, to je sada potkrepljeno neoborivim priloženim dokazom i to usred Madrida.

NOVAK ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI NA SVETU: Španci zaboli NOŽ U LEĐA svom Rafaelu Nadalu

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Ko je najbolji teniser u istoriji je debata koja se vodi već mesecima, pa i godinama. Novak Đoković je na osnovu brojni i rekorda koje je postavio po mnogima najveći svih vremena (GOAT eng.) ispred Rafaela Nadala i Rodžera Federera. I tok je svet u debati, očekivano, Srbi su za Noleta, Španci za Rafu, a Švajcarci za Rodžera.

Međutim, španski gigant Real je usred Madrida poručio da je Novak broj jedan i tako zabi nož u leđa Nadalu. I to dok je Rafael bio nedaleko od mesta dešavanja, a na stadionu "Santjago Bernabeu". Naime, tokom El klasika, u kojem je Real savladao u nedelju uveče Barselonu sa 3:2 i praktično overio titulu u Španiji, uručio Noletu dres sa brojem 1 aludirajući na to da je Đoković najbolji trenutno, a očigledno i u istoriji.

Republika

Foto: twitter.com/realmadriden

Realova poruka: Novak je broj jedan

Na istom meču bio je i Nadal, radovao se pobedi, ali sigurno nije bio srećan jer je Novak dobio priznanje kluba za koji navija, dok on nije dobio ništa. Pritom je i legendarni NFL kvoterbek Tom Brejdi dobio dres sa svojim brojem 12, dok je glumac Endi Garsija takođe kao Nole dobio keca na leđima.

Naravno, Srbin je znao kako da ispoštuje svoje domaćine, ali i kako da ih dodatno kupi i to sa samo nekoliko reči.

- Santjago Bernabeu je najlepši stadion na svetu - rekao je Novak mu je čelnik Madriđana Florentino Perez uručio dres.

Istina, Đoković ovim ništa nije slagao, jer renovirani "Bernabeu" izgleda svemirski, bukvalno, i trenutno nema takvog stadiona na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading