AGONIJA SE NASTAVLJA! Karlos Alkaraz propušta Barselonu!

Autor: M. M.

Sport

14.04.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode španski mediji, treći teniser sveta ima problem sa desnom nadlakticom.

AGONIJA SE NASTAVLJA! Karlos Alkaraz propušta Barselonu!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz, koji je nedavno odustao od Mastersa u Monte Karlu, ponovo je iznenadio navijače odlukom da neće nastupiti ni na turniru u Barseloni. Ova iznenadna odluka šokirala je teniske ljubitelje širom sveta, a Alkaraz je putem svog Tviter naloga objasnio da je pokušao da se oporavi, ali nije uspeo.

Ova vest je posebno šokantna jer Alkaraz neće moći da brani titulu koju je osvojio u poslednje dve sezone u Barseloni. Reči podrške i želje za brzim oporavkom stižu sa svih strana, a zvanična objava turnira na Tviteru ističe:

"Nedostajaćeš nam, šampione! Želimo ti brz oporavak i nadamo se da ćemo te videti ponovo sledeće godine."



Ovaj mladi teniser iz Španije već je stekao značajnu popularnost svojim impresivnim rezultatima i talentom, te je njegovo odsustvo sa turnira razočaralo mnoge ljubitelje tenisa. Ipak, ova situacija naglašava važnost brige o zdravlju sportista i potrebu za pravilnim oporavkom nakon povreda.

On je na ovom turniru iz serije 500 bio postavljen za prvog nosioca, a kako navode španski mediji, treći teniser sveta ima problem sa desnom nadlakticom i zbog toga ne može da udara loptu onako kako želi.

Ostaje da se vidi da li će uspeti da se oporavi do početka turnira u glavnom gradu Španije - Madridu (24. april - 5. maj) gde takođe brani titulu. Podsetimo, Alkaraz je ove sezone osvojio jedan trofej, bilo je to u Indijan Velsu pobedivši u finalu Danila Medvedeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading