ĐOKOVIĆ "ISKULIRAO" NADALOV POTEZ: Novak odabrao najbolji poen IKADA u Monte Karlu! EVO I ČIJI!

Autor:

Sport

10.04.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opredelio se za bivšeg trenera.

ĐOKOVIĆ "ISKULIRAO" NADALOV POTEZ: Novak odabrao najbolji poen IKADA u Monte Karlu! EVO I ČIJI!

Foto: x.com

Na Masters turniru u Monte Karlu, najbolji teniser planete Novak Đoković se okupio sa nekoliko kolega kako bi zajedno komentarisali najbolje poteze turnira. Pored Đokovića, među teniserima koji su učestvovali u ovoj diskusiji su bili Janik Siner, Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Grigor Dimitrov i još nekoliko drugih.

Jedan od najupečatljivijih momenata bio je udarac Rafaela Nadala protiv Diega Švarcmana, koji je izazvao šaljive komentare i osmehe među teniserima. Dimitrov je komentarisao ovaj udarac kao "skandalozan", dok je Novak Đoković dodao da je video taj udarac nekoliko puta, a Cicipas je izjavio da Nadal čini da su i čuda moguća.

Jedan od nezaboravnih trenutaka u istoriji turnira bio je i fantastičan poen Borisa Bekera, bivšeg Đokovićevog trenera, koji je izborio direktan poen tvinerom. Nole je bio impresioniran ovim potezom.

- Ovo mora da je jedan od najboljih udaraca koje sam video, ikada, prokomentarisao je svetski broj jedan.

Komentarisali su se i neki Novakovi potezi protiv Nadala, kada je Đoković izgubio meč sa 6:1 u trećem setu, nakon što je Nadal dobio nestvaran poen na mreži posle duge razmene.

Podsetimo, Đoković je na ovogodišnjem turniru turniru pobedio Romana Safjulina u drugom kolu, a u trećem ga čeka Lorenco Museti iz Italije. Nakon dva osvojena naslova u Monte Karlu 2013. i 2015. godine, Novak želi da trijumfuje u "kneževini" posle dugog niza godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading