GLUMAC PRIZNAO PRELJUBU: Isplivala istina nakon 20 godina BRAKA!

Autor:

Zabava

10.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost ostala u šoku!

GLUMAC PRIZNAO PRELJUBU: Isplivala istina nakon 20 godina BRAKA!

Foto: NPA/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Glumac Oliver Hadson je nedavno javno priznao da je bio neveran svojoj partnerki Erin Bartlet pre njihovog venčanja 2006. godine, iznoseći detalje o svojoj preljubi u potkastu Rivalstvo braće i sestara. Otkrio je da se to dogodilo nakon njihove veridbe 2004. godine, ističući da je morao da prođe kroz terapiju kako bi se nosio sa svojim postupcima.

Hadson je istakao da je sam priznao Erin svoju preljubu, jer nije mogao da živi sa tim teretom. Naglasio je da nije bio uhvaćen, već je iskreno priznao svoje postupke. Takođe, istakao je da je prolazio kroz težak period psihičke nestabilnosti nakon veridbe, te da je morao da prođe kroz taj proces pre nego što je postao osoba koju je Erin zaslužila.

Republika

Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Oliver Hadson i Erin Bartlet

- Kada sam se verio, nešto mi se desilo sa psihološke strane i skrenuo sam s puta, bio neveran, varao, bio lud - rekao je on Robin Lajvli, inače sestri Blejk Lajvli.

- Nisam bio uhvaćen. Zapravo sam joj sam priznao sve jer nisam mogao da živim sam sa sobom, venčam se i imam decu s tom težinom na grudima - priznao je on.

Glumac je rekao da je morao da prođe kroz sve to pre nego što je postao čovek kog je Erin zaslužila. 

 - I moja majka je igrala veliku ulogu u tome takođe - rekao je on. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ehud26

 

Glumac je takođe istakao ulogu svoje majke, Goldi Hon, u njegovom procesu sazrevanja i suočavanja sa sopstvenim postupcima. Naglasio je da je kroz taj period razvoja morao da prođe kako bi postao bolja osoba, dodajući da je kroz to iskustvo naučio mnogo o sebi i da ne žali što se to desilo.

Nakon venčanja 2006. godine, par je dobio troje dece: Vajlder Bruks, Bodi Hon i Rio Laura. Hadson je istakao da je kroz sve to postao bolja osoba, te da su zajedno sa Erin izgradili srećan i stabilan porodični život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ehud26

 

Oliver Hadson je kroz svoju iskrenost o neverstvu pre venčanja pružio javnosti uvid u svoj proces sazrevanja i suočavanja sa sopstvenim postupcima, kao i u ulogu porodice u tom procesu. Sada, sa stabilnim brakom i troje dece, on je primer da je moguće izvući pouke iz teških životnih situacija i izrasti u bolju osobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading