KOMŠILUK BRUJI O NJEGOVOM SAMOUBISTVU, SVI POSTAVLJAJU JEDNO PITANJE: Procurile šok informacije, čeka se zvanično saopštenje!

Autor:

Zabava

10.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolega i komšija preminulog pevača se oglasio, pa otkrio šta zna o njegovom životu.

KOMŠILUK BRUJI O NJEGOVOM SAMOUBISTVU, SVI POSTAVLJAJU JEDNO PITANJE: Procurile šok informacije, čeka se zvanično saopštenje!

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", Mujo Hodžić, preminuo je juče u svojoj 26. godini. Prema informacijama koje su dospele do javnosti, pevač se obesio u pomoćnoj zgradi roditeljske kuće. Izvor blizak porodici, kako prenose domaći mediji, otkrio je da je Mujo već neko vreme patio od lošeg psihičkog stanja, što je konačno dovelo do ove tragične odluke.

Pevač Emir Đulović istakao je da je čitavo mesto u kom su zajedno odrasli u potpunom šoku zbog njegovog samoubistva.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Mujo Hodžić

 

- Poznajem celu porodicu, on je u mom komšiluku, ovo je šok za celo mesto gde smo odrasli, a koliko znam, njegova porodica živi negde preko. Ja sam već pet godina u Srbiji, tako da u međuvremenu nisam imao kontakt sa njim. Sa njegovim bratom sam nastupao, cela njegova porodica se bavi muzikom. Ovo je šok i mnogo mi je žao - kazao je za Kurir Đulović, koji se i putem Instagrama oprostio od Hodžića.

Porodica Hodžić je objavila umrlicu u kojoj su obavestili javnost o Mujevoj smrti i detaljima vezanim za sahranu. Mujo će biti sahranjen 11. aprila, a porodica je pozvala rodbinu, komšije i prijatelje da se oproste od njega.

- Sa velikom tugom obaveštavamo rodbinu, komšije i prijatelje da se naš dragi Mujo Hodžić preselio na ahiret dana 9. aprila 2024. godine u 13 časova u 26. godini života. Ispraćaj će se obaviti ispred kuće žalosti u Petrovicama u četvrtak 11. aprila 2024. godine u 12:15 sati, pre podne namaza, a dženaza i ukop na mezarju Petrovice. Ožalošćeni: Otac Husejn, majka Fuada, supruga Lejla, brat Nedim, tetke Munira i Nedisa - stoji u umrlici koju je objavio Grandov portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading