GOCA TRŽAN I FILARI ZARATILI PRED KAMERAMA: Pogledajte brutalan OKRŠAJ, sevaju strašne OPTUŽBE! (VIDEO)

Autor: G. D. / A. N.

Zabava

10.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pred kamerama Republike!

Republika je danas posetila estivan "Beogradsko proleće", gde smo imali priliku da rpisustvojemo žestokoj raspravi Goce Tržan i Filarija. Njihov sukob krenuo je nakon "Pesme za Evroviziju", a danas su pred kamerama pokušali da razreše sve nedoumice koje su se desile tokom svađe. 

- Sad se ljubimo? Rešićemo ovi iza kamere - rekao e Filari na samom početku. 

Republika

Foto: republika

Goca Tržan i Filari

- Nema šta da rešavamo, ti si talentovan. Ja imam tešku ruku. On je lepoo vaspitan, samo te molim da nikome ne lepiš etiketu homofoba, jer ja to nikad nisam bila. Gej populacija je deo moje karijere i života. Ja sam prva koja je podržala gej brakove na estradi i doživela sam probleme. Zato sam se naljutila na tebe. To ne smeš da radiš jer oni to jedva čekaju - rekla je pevačica. 

- Ja sam samo iznela svoj stav i kako sam to protumačio. Nije mi bilo jasno šta drugo može da ne štima? - pitao je Filari. 

- Nisi dobro pevao. Mi ne smemo da budemo to što si rekao, homofobi. Dali smo ti šanse, nažalost nisi zadovoljio kriterijum. Nemoj da se ljutiš - pričala je Goca Tržan. 

- Da li ste gledali s povezom? - upitao je on. 

- To što si se lepo obukao i lepo izgledao, ali Evrovizija je pre svega muzika i pevanje. Tvoje pevanje nije zadovoljilo moj kriterijum. Ti ne smeš tako da reaguješ na gubitak. Ti si bio bezobrazan i naveo si moje ime. Sve je bolelo uvo da ti odgovore, samo ja sam ti odgovorila. Ne smeš to da radiš ako želiš da se baviš ovim poslom. Dobar si dečko i talentovan, nije mi se dopalo pevanje i imam pravo na to - poručila je Goca. 

- Da li Džordži peva bolje od Zorje? Zašto je dobio 10, a ona 8? - upitao je on. 

- Zato što mi se dopao njegov nastup, mislim da je bio sjajan i da je imao dobru pesmu. Nisam rekla da gledam samo pesmu. Tvoja pesma mi se dopala, ali ja nisam zapamtila nijedan stih - odgovorila je Goca. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

10.04.2024 20:39

Gordana nije nikakva Pevačica a kamoli da ona and ocenjuje ko kako peva . Ova zena je smijurija