NOVAK PONOVO IZNENADIO SA KIM JE TRENIRAO: Novo ime sprema Noleta za Monte Karlo

Autor:

Sport

05.04.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je uz njega bio sin teniske legende.

NOVAK PONOVO IZNENADIO SA KIM JE TRENIRAO: Novo ime sprema Noleta za Monte Karlo

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković se uveliko sprema za masters u Monte Karlu, na kojem će prvi put nastuputi bez dugogodišnjeg trenera Gorana Ivaniševića sa kojim je prekinuo saradnju. U međuvremenu je Nole počeo da trenira sa Nenadom Zimonjićem, pa su mnogi naslutili da bi Ziki mogao da mu bude novi trener.

Međutim, na njegovom treningu se pojavilo novo ime. Naime, na treningu je iznenadio mnoge pojavivši se sa sinom teniske legende - Sebastijanom Kordom. Sebastijanov otac je Petr Korda, teniser koji je osvojio Australijan open 1998. godine.

 

 

Zanimljivo je da su Korda i Novak zajedno trenirali na Indijan Velsu, gde je Srbin doživeo težak poraz od Luke Nardija u trećem kolu. Ova saradnja može biti značajna za Đokovića uoči turnira u Monte Karlu, gde je već dva puta osvajao titulu.


Prethodnih godina, Novak nije blistao u Monte Karlu, jer je ispadao u trećem, drugom i trećem kolu u periodu od 2021. do 2023. godine. Međutim, kao prvi nosilac, Novak će biti slobodan u prvom kolu na ovogodišnjem mastersu koji će se igrati od 7. do 14. aprila.

Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati da vide da li će Korda doneti sreću Novaku i da li će ovaj turnir biti prekretnica za njega. Novak Đoković je poznat po svojoj izdržljivosti i odlučnosti, tako da će sigurno dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat na ovom prestižnom turniru. S obzirom na svoje iskustvo i veštine, ne sumnjamo da će Novak dati sve od sebe da se vrati na pobednički put. S obzirom na to, mnogi se nadaju da će Novak ostvariti uspeh i na nadolazećem Mastersu u Monte Karlu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading