PORODIČNA SNAGA KAO NIJEDNA DRUGA: Nole objavio dirljiv video-klip! Stefan i Tara ga izazivali, Jelena s rukama uvis! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe slike sa stadiona u Monte Karlu.

PORODIČNA SNAGA KAO NIJEDNA DRUGA: Nole objavio dirljiv video-klip! Stefan i Tara ga izazivali, Jelena s rukama uvis! (VIDEO)

Foto: prinskrin

Nole s porodicom

Srpski teniser Novak Đoković uveliko se priprema za Masters u Monte Karlu (kvalifikacije počinju 6. aprila), a slobodno vreme u pauzi od treninga je iskoristio za druženje sa porodicom. U stvari, za trening s njima!

Naime, on je sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom izašao na atletsku stazu stadiona Luj Drugi u Monaku, gde su se oprobali u raznim disciplinama. "Sportski gen" je definitivno u krvi Đokovića, pa smo tako videli kako Tara i Stefan izazivaju tatu Noleta na trkački duel, a nije ni Jelena bila nezainteresovana i imuna. Trkala se i ona sa svojim mužem, skakali su u pesak svi zajedno... 

"Porodična snaga kao nijedna druga", napisao je Nole.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Video-snimak su već videle stotine hiljada ljudi, a jedan od prvih komentara ostavio je legendarni srpski košarkaš Marko Jarić. Dobro je poznato da su Novak i bivša NBA zvezda veliki prijatelji, tako da je Jarić u komentarima ostavio srce.

Inače, najbolji teniser sveta se kratko se zadržao u Beogradu. Prethodnih dana veliku pažnju izazvala je odluka da se rastane sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. A, već znamo da je uz njega trenutno Nenad Zimonjić, najverovatnije novi trener. 

Đoković, dakle, uživa u kneževini, a nema sumnje da će uz ovakvu podršku i atmosferu napraviti odličan rezultat. 

Nole je dva puta bio najbolji na turniru iz serije 1.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading