KECMANOVIĆ NASTAVLJA DA TONE! Srbin ispao u prvom kolu u Eštorilu!

Autor:

Sport

01.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše izdanje tenisera.

KECMANOVIĆ NASTAVLJA DA TONE! Srbin ispao u prvom kolu u Eštorilu!

Foto: www.profimedia.rs

Miomir Kecmanović poražen od Roberta Bautiste Aguta na turniru u Eštorilu

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović doživeo je poraz od iskusnog Španca Roberta Bautiste Aguta u prvom kolu turnira u Eštorilu. Bautista Agut je dominirao tokom meča, osvojivši prvi set sa ubedljivih 6:1, a zatim i odlučujući gem drugog seta, završivši meč rezultatom 7:5. Ovo je bio Kecmanovićev četvrti uzastopni poraz, što predstavlja krizu rezultata i potrebu za poboljšanjem igre.

Bautista Agut dominirao na terenu


Španski teniser Roberto Bautista Agut demonstrirao je svoju dominaciju na terenu, pruživši izvanredan performans tokom meča. Njegova sposobnost da oduzme servis Kecmanoviću u ključnim trenucima meča bila je ključna za današnju pobedu.

 

Turnir u Eštorilu - izazov na šljaci

Turnir u Eštorilu deo je serije 250 i igra se na šljaci, pružajući teniserima specifične izazove i priliku da pokažu svoju veštinu na ovoj podlozi. 

Kecmanovićeva pozicija na ATP listi


Miomir Kecmanović, trenutno 50. teniser sveta, suočiće se sa padom na ATP listi nakon ovog poraza, pošto od sledeće nedelje više neće biti u prvih 60.

Teška serija poraza za mladog srpskog tenisera

Nakon što je zabeležio četiri uzastopna poraza, Miomir Kecmanović će morati da se suoči sa izazovima i pronađe način da povrati svoju formu i samopouzdanje. Ovi porazi mogu biti motivacija za dalji rad i poboljšanje igre u narednim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading