VELIKA ŠTETA! Srpkinja nije uspela u svom prvom seniorskom FINALU!

Autor:

Sport

24.03.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Luna Vujović poražena je u borbi za pehar.

VELIKA ŠTETA! Srpkinja nije uspela u svom prvom seniorskom FINALU!

Foto: printscreen/TSS

Luna Vujović, talentovana teniserka koja je nedavno napunila 15 godina, imala je svoj seniorski debi na fjučers turniru u Antaliji.

Iako nije uspela da osvoji svoju prvu seniorsku titulu, Luna je pokazala zrelost i talenat u uzbudljivom finalu protiv pet godina starije Denislave Gluškove.

U finalnom meču, Luna je odmah pokazala svoj talenat i hrabrost, praveći brejk za 2:0 na početku meča. Međutim, Gluškova je uspela da se vrati i izbori za pobedu u prvom setu.

U drugom setu, Luna je takođe pokazala svoju odlučnost, ali je na kraju Gluškova ipak odnela pobedu.

Foto: www.profimedia.rs

Luna Vujović

Iako je Luna imala priliku da u drugom setu dođe do brejka prednosti, Gluškova je uspela da zadrži kontrolu nad mečom i osvoji titulu. Ipak, Vujovićeva je dokazala da je sposobna da se takmiči sa iskusnijim protivnicima i da je njen uspon ka vrhu tek počeo.

Nakon ovog turnira, Luna će se naći na WTA listi po prvi put u karijeri, pokazujući da je njena perspektiva svetla. Sa nadimkom "ženski Novak" i uspehom koji je postigla već u svojim tinejdžerskim godinama, mlada Srpkinja definitivno obećava sjajnu budućnost u svetu tenisa.

Luna Vujović je, uprkos porazu u finalu, ostavila jak utisak na teniskom terenu i sigurno je da će još mnogo puta biti u epicentru "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading