JELENA JANKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Pričala o svojoj karijeri, pa se dotakla Đokovića! Evo šta je rekla o Novaku!

Autor:

Sport

24.03.2024

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša srpska teniserka uživa "u penziji".

JELENA JANKOVIĆ OTVORILA DUŠU! Pričala o svojoj karijeri, pa se dotakla Đokovića! Evo šta je rekla o Novaku!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Jelena Janković

Proslavljena srpska teniserka, Jelena Janković, danas uživa u mirnom životu van "belog sporta".

Kako je istakla u intervjuu za slovenački "Dnevnik" tokom boravka u Portorožu, sada je posvećena majčinstvu i živi život daleko od očiju javnosti.

Tokom razgovora, ona je istakla da uživa u "penzionerskim danima" već tri godine, te da je ovo prvi intervju koji je dala posle dugog vremena.

Naglasila je da je sada njen prioritet privatnost, te da se udaljila od medija.

- Želim mir i ne želim da budem u centru pažnje. Gde jedem, šta pijem i gde putujem, to su moje privatne stvari. Srpski mediji bi želeli više da znaju o mom životu, ali poštuju ovaj moj stav - rekla je Jankovićeva.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Jelena Janković

Ovom prilikom, Jelena se dotakla i najboljeg svih vremena Novaka Đokovića:

- Novak je fenomen, mnogo ulaže u nutricionizam, zdavlje, svoj tim. Sve što je investirao u sebe i svoje voljene, vratilo mu se višestruko. Zato uvek ističem koliko je važno poštovati svoje telo. Život je kratak a sportsko putovanje je samo deo tog putovanja. Teško je i zamisliti kroz šta telo sportiste sve prolazi tokom putovanja, promena vremenskih zona i brojnih mečeva. Ali Novak je pronašao formulu koja sve to dozvoljava. On je neverovatan u svakom smislu. Za njega nema granica.

Prokomentarisala je i svoju karijeru, na koju je kaže ponosna.

- Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji na svetu je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na svetu. Naravno, da bih volela da sam osvojila i neki pehar velike četvorke. Ali najčešće me je sprečavala Žastin Enan, koju sam nekoliko puta imala na kolenima ali se uvek izvlačila - istakla je Jelena Janković.

Podsetimo, bivša srpska teniserka je u idiličnoj vezi sa doktorom Brankom Baraćem, a njih dvoje su pre tri godine postali roditelji devojčice Une. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading