LEGENDARNI AMERIKANAC NIKAD SUROVIJI PREMA NOVAKU! Stvarno mi NIJE jasno kako...?

Autor:

Sport

22.03.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni teniser izneo je opet kritike na račun prvog reketa sveta.

LEGENDARNI AMERIKANAC NIKAD SUROVIJI PREMA NOVAKU! Stvarno mi NIJE jasno kako...?

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Senzacionalna eliminacija Novaka Đokovića sa Mastersa u trećem kolu Indijan Velsa od 123. igrača ATP liste Luke Nardija iz Italije, još uvek je tema u "belom sportu" kojom se bavio i legendarni američki bivši teniser Endi Rodik.

Nekada prvi igrač sveta smatra da je neshvatljivo da je Nole odigrao tako katastrofalan duel, napominjući da je Srbin u tom okršaju imao neverovatne ispade.

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik

- Mnogo je Novak imao loših procena. Od toga da je donosio pogrešne oduke, prvo pogrešiš oko toga šta je tvoj protivnik uradio. Nakon toga svađaš se sa sudijom, a najveća zamerka mu je ta što je posle meča pri rukovanju imao onakav odnos prema protivniku, kome je ovo bila najveća pobeda u karijeri. Dao je sebi dosta autogolova u tom meču - rekao je Rodik.

Omaleni Amerikanac još uvek ne shvata kako je najbolji u istoriji odigrao tako loš meč, dozvolivši Nardiju da se se plasira u narednu rundu.

- Stvarno mi nije jasno kako je Novak odigrao tako loš meč u Indijan Velsu. Dao je protivniku da razigra. Đoković je sve vreme bio u defanzivi, nije izgledao na tenisera, koji je takvih mečeva imao na desetine u svojoj karijeri. Barem je on, neko ko se nikad ne predaje. Pogledajte samo neke od klipova sa tog meča, i sve će vam biti jasno. To je osetio Luka, i video je da može da savlada Novaka - zaključio je Rodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading