OGLASIO SE ĐOKOVIĆ IZ AMERIKE: Evo šta je poručio NAKON PET godina odsustva sa Indijan Velsa!

Autor:

Sport

05.03.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne mogu da dočekam početak turnira"

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ IZ AMERIKE: Evo šta je poručio NAKON PET godina odsustva sa Indijan Velsa!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković se vraća u Indijan Vels nakon pet godina

Novak Đoković, jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, emotivnom porukom se oglasio pred početak učešća na turniru u Indijan Velsu. Nakon pet godine, Novak se vraća na ovaj prestižni turnir, izražavajući svoje uzbuđenje zbog povratka na "teniski raj". Njegova poslednja igra na ovom terenu bila je 2019. godine, a sada se raduje što će ponovo imati priliku da se takmiči na ovoj velikoj teniskoj sceni.

 


- Poslednji put kad sam igrao na ovom prelepom terenu bila je 2019. godina. Osećaj je kao da je bilo juče. Neverovatno je vratiti se u 'Teniski raj'. Ne mogu da dočekam početak turnira. Idemooo, napisao je Novak Đoković pred početak učešća na Indijan Velsu.

Novakova istorija uspeha na Indijan Velsu

Novak Đoković je veoma uspešan na turniru u Indijan Velsu, sa pet osvojenih titula tokom svoje karijere. Podizao je trofej pobednika 2008, 2011, 2014, 2015. i 2016. godine, čime je ostavio neizbrisiv trag u istoriji ovog turnira. Takođe, deli prvo mesto na "večnoj listi" šampiona Indijan Velsa sa Rodžerom Federerom, što dodatno potvrđuje njegovu izuzetnu tenisku klasu.

Povratak na scenu posle izazova i pauze

Nakon otkazivanja turnira 2020. zbog pandemije koronavirusa, Novak nije učestvovao ni 2021. godine zbog iscrpljenosti. Takođe, suočio se sa posledicama svoje odluke da se ne vakciniše, što mu je onemogućilo dolazak na turnir 2022. i 2023. godine. Sada, sa nestrpljenjem i motivacijom, Novak se vraća na scenu.

Očekivanja od Novakovog učešća na turniru

Uz prisustvo i Rafaela Nadala, ovogodišnji turnir u Indijan Velsu obećava uzbuđenje i vrhunski tenis. Novak će startovati kao prvi nosilac, preskačući prvo kolo, a potom će se suočiti sa kvalifikantom ili Australijancem Aleksandrom Vukićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading