ŠOKANTNA IZJAVA! Nadal je SVESTAN DA MU SE BLIŽI KRAJ! Smena generacija u Los Anđelesu!

Autor:

Sport

04.03.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikom Rafi ističe vreme.

ŠOKANTNA IZJAVA! Nadal je SVESTAN DA MU SE BLIŽI KRAJ! Smena generacija u Los Anđelesu!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Rafael Nadal je izgubio od Karlosa Alkarasa na egzibiciji u Los Anđelesu sa 3:6, 6:4, 14:12 i istina, gledali smo dobar tenis, na momente je delovalo kao da se igra meč na nekom turniru, pa su gledaoci u ovom meču koji je bio prenošen na Netfliksu, uživali u dobrim potezima.

Veliki Rafa je posle ovog poraza govorio o meču, ali i o kraju karijere. Špancu sve više postaje jasno da nikada neće moći zauvek da zaustavi snažni forhend koji mu po dijagonali šalje vreme, neminovno podsećajući i nas i sebe da su mladalački trenuci prolazni, te da se kraj prikrada iza ugla kao lopov po mračnom sokaku. 

- Ne znam na kom sam nivou, bilo je boljih i gorih trenutaka. Najvažnije da sam ovde - ako je tako, to je već dobra vest. Za mene je najvažnije da provedem nekoliko dana u Indijan Velsu, da treniram sa drugim igračima. Priprema za Indijan Vels nije bila sjajna, a pred Brizbejn je to bilo vrlo dobro. Želim da igram trening setove između egzibicije sa Alkarasom i meča prve runde u Indijan Velsu, u ta tri dana. Za mene je najvažnije da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može i ne mora da mi bude poslednja, nisam odlučio sto posto, ali ide ka tome da mi bude poslednja - rekao je Nadal sa osmehom na licu, evidentno ponosan svojom formom čak i u poznim igračkim godinama. 

Foto: www.profimedia.rs

Rafael Nadal

Takođe, kao podsetnik da se sve u prirodi obnavlja, prisutan je bio i Rafa junior, nemirno posmatrajući svog oca kako pleše svoju jednu od svojih poslednjih igara na teniskom podijumu. 

- Sjajno je što je tu. To što vidim njega ovde je velika inspiracija za mene. Nema veze što ništa ne zna - izustio je kroz osmeh teniser.

Voditeljka je istakla da je Rafa junior miran, ali Nadal zna da nije uvek tako:

- Za sada je miran. Voli da hoda okolo - dovršio je slavni Španac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading