ĐOKOVIĆ I DIVAC UŽIVALI, ALI IM JE MESI POKVARIO SLAVLJE: Teniski i košarkaški as ovaj meč nisu hteli da propuste

Autor:

Sport

26.02.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole poveo i sina Stefana.

ĐOKOVIĆ I DIVAC UŽIVALI, ALI IM JE MESI POKVARIO SLAVLJE: Teniski i košarkaški as ovaj meč nisu hteli da propuste

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac zajedno su uživali u bravurama Dejana Joveljića i Lionela Mesija. Prvi meč LA Lakaksija srpskog napadača protiv Argentinčevog Intera iz Majamija uživo su gledali Nole sa sinom Stefanom i nekadašnji centar, a upravo su Joveljić i Mesi bili strelci u remiju od 1:1. 

Iz lože stadiona "Digniti" meč su posmatrali legendarni NBA košarkaš, reprezentativac Srbije Vlade Divac i najbolji teniser sveta Novak Đoković. Njihov susret na tribinama stadiona izazvao je veliku pažnju i oduševljenje, kako među prisutnim gledaocima, tako i među ljubiteljima sporta širom sveta. Fotografije susreta dvojice srpskih sportista odjeknule su društvenim mrežama, prikazujući njihovo srdačno pozdravljanje i zajedničko fotografisanje za uspomenu.

 

Što se samog meča tiče, gol srpskog napadača pao je u 75. i doneo je prednost svom timu na opšte oduševljenje na stadionu. Delgado je sjajno uposlio Dejana, koji je rutinski sa pet metara udaljenosti zatresao mrežu. Ipak, slavlje domaćeg tima pokvarila je nekadašnja kombinacija iz Barselone. Mesi je posle sjajne kombinacije sa Đordijem Albom na atraktivan način zatresao mrežu u drugom minutu sudijske nadoknade vremena i doneo remi svom timu.

 

Osim što je prisustvovao ovom nezaboravnom sportskom susretu, Novak Đoković se trenutno nalazi u SAD nakon petogodišnje pauze, a sve uoči svog nadolazećih nastupa na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading