OVO NE RADI NAJVEĆI! Leo Mesi PONIŽAVAO POVREĐENOG protivnika na SRED meča! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.02.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da je znao šta radi.

OVO NE RADI NAJVEĆI! Leo Mesi PONIŽAVAO POVREĐENOG protivnika na SRED meča! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi, osmostruki osvajač Zlatne lopte, predvodio je svoj tim, Inter iz Majamija u pobedi na Real Solt Lejkom rezultatom 2:0. Golove su postigli Robert Tejlor i Diego Gomez, ali nisu pogotci ono što ostaje upamćeno sa ovog susreta, već retko neslavan potez najvećeg argentinskog fudbalera. 

Motao se Mesi u svom maniru oko kaznenog prostora Solt Lejka, čak je uspeo da se driblinzima dovuče do pemala, ali je u jednom od svojih magija podigao loptu i prebacio je preko protivničkog igrača koji je u tom trenutku ležao povređen na zemlji u agoniji. 

 

 

Na kraju je odbrana Reala uspela da izblokira udarac, ali društvene mreže nisu ostale ravnodušne na bezosećajan potez legende Barselone i nekadašnjeg igrača PSŽ. 

Mnogi fanovi su i pored velikog umeća, istakli nepoštovanje koje je Leo pokazao ovim potezom, a svakako da fer-plej nije nešto zbog čega smo imali prilike da osudimo Maradoninog omalenog naslednika. 

Njegova ekipa sledeći meč igra protiv Los Anđeles Galaksija, a ljubitelji fudbala u Americi su i dalje uzbuđeni zato što će biti u prilici da gledaju "mađioničara" na delu, i pored jedno u najmanju ruku nekorektnog poteza. Od kada se pridružio Interu, uspeo je da doprinese sa 11 golova i pet asistencija na 14 nastupa, a ovo će mu biti tek prva cela sezona provedena u roze dresu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (0)

Loading